Paneeltje

Dit lijstje is 20,5 x 20,5 cm. De hoofdjes zijn gemaakt van porseleinkleur poppenfimo. De lijst is zwart geschilderd en gedrybrushed met bronskleur. De ruimte tussen de hoofdjes is opgevuld met mos.
Beschilderd met patina, acrylverf, rouge. Ogen met aquarelverf. Het mutsje is gemaakt van Premier zelfhardende klei. Hoofdje is 5 cm lang.
Beschilderd met patina, acrylverf, aquarelverf en rouge. De ogen zijn beschilderd met aquarelverf. Het haar is gemaakt van berenstof. Hoofdje is 5 cm lang.
Beschilderd met patina, acrylverf, aquarelverf en rouge. De blaadjes zijn van fimo en beschilderd met acrylverf. Hoofdje is 5 cm lang.
De huidskleur is porseleinkleur poppenfimo gemengd met brons. Gezichtje is beschilderd met aquarelverf en rouge. De ogen zijn beschilderd met aquarelverf en een beetje pearl-ex poeder. Het haar is mohair, de blaadjes zijn gemaakt van Premier. Het hoofdje is 5 cm lang.
Beschilderd met patina, acrylverf en rouge. De ogen met aquarelverf, het haar is zwarte boa. Het hoofdje is 6 cm lang.-terug-